Avocat Mihai Russu – Master in Dreptul Afacerilor – actioneaza legal ca si Avocat de Consultanta, Avocat de Litigii si Fiduciar si este Fondatorul si Coordonatorul Cabinetului de Avocat Russu Mihai cu o experienta profesionala de mai mult de 14 ani.

Dupa terminarea perioadei de stagiatura in fata Judecatoriilor din Transilvania si Bucuresti reprezentand clienti – persoane fizice si juridice, in cazuri de drept comercial, retrocedari de immobile, si drept civil contractual, a activat in Bucuresti ca si Asociat al uneia dintre primele cinci mari Firme de Avocatura din Romania.

A fost membru activ al Echipei de Due Diligence in cadrul procesului de privatizare al celei mai puternice banci comerciale Romane. S-a ocupat de asemenea de Proiecte Imobiliare majore si Parteneriate Public-Private importante.

A dobandit de asemenea experienta in proceduri si operatiuni de listare si delistare a unor societati comerciale de renume la Bursa de Valori Bucuresti, oferind de asemenea consultanta in probleme cu implicatii si efecte insemnate din domeniul Dreptului Concurentei, Fiscal si Bancar.

Un pas important in cariera sa a fost marcat de momentul cand a coordonat o Investigatie de Due Diligence (audit legal) asupra unei companii multinationale activand in industria de mobila. In legatura cu aceasta, a analizat si a conceput, redactat si incheiat Intelegeri ale Actionarilor, Tranzactii Corporative de Actiuni si Tranzactii de Achizitii de active.

In momentul in care a devenit Asociat Senior Coordonator al unei importante firme de avocatura din Bucuresti, a coordonat atat Proiecte Imobiliare importante cat si Proiecte de Private Equity – intreaga structura incluzand Investigatii si Rapoarte de Due Diligence, Strategii de Iesire (Exit) si de Recuperare – Exploatare a Investitiei prin prisma scenariilor variate (cel mai pesimist, cel probabil si cel mai optimist). A acordat de asemenea asistenta legala si reprezentare uneia dintre Companiile Hoteliere Renumite din Bucuresti listata la Bursa de Valori Bucuresti. A continuat sa se specializeze si sa isi mareasca experienta in Dreptul Concurentei si in Drept Fiscal. A realizat o tranzactie importanta de Achizitie Corporativa, coordonand si Due Diligence–ul aferent.

O arie speciala a serviciilor juridice oferite de Dl. Mihai Russu este asistenta legala si reprezentarea cu succes in litigii impotriva Autoritatilor Publice Centrale Romane, in favoarea Companiilor Aeriene cum ar fi cel mai puternic competitor la acea vreme al Companiei Nationale de Transport Aerian pe piata interna si regionala incluzand Europa, precum si in favoarea Companiei Nationale Aeriene Poloneze.

Dobandind increderea deplina a Clientilor sai si conform modificarilor legislative aduse de Noul Cod Civil Roman a identificat oportunitatea de actiona ca Fiduciar si Manager de Proiect in mai multe proiecte majore de investitii ale clientilor straini in Romania.

Vorbeste limbile Germana si Maghiara si este fluent in Engleza.

CONTACT