Cabinetul nostru este permanent in cautarea profesionistilor din toate domeniile aferente activitatii Cabinetului de Avocat Russu Mihai

Studentii si practicantii au oportunitatea de a invata despre Mediul de Afaceri, Proiecte de afaceri si despre a-si asuma responsabilitatea in a face o diferenta constructiva in vietile persoanelor fizice si in evolutia firmelor.

Un important element pe care il oferim studentilor in afara de a dobandi experienta in cadrul Cabinetului este posibilitatea de a participa direct la negocieri cu clientii si de a-si aduce contributia la conceperea tranzactiilor complexe precum si de a pregati reprezentarea clientilor in Instanta oferind astfel o imagine completa asupra profesiei de avocat.

Ceea ce asteptam din partea viitorilor nostri practicanti este abnegatie si pasiune pentru Drept precum si ambitia de a reusi indiferent de obstacole. Ea/El trebuie sa fie proactiv, identificator de solutii deschis si cu mentalitate de invingator.

Ceea ce oferim diferit in Cabinetul nostru este increderea pe care o avem in voi din prima zi. Veti participa la toate activitatile: proceduri judiciare, negocieri, PR, etc. Prin aceasta abordare ne vom asigura ca veti avea cea mai fructuoasa dezvoltare a carierei in echipa noastra totul in cadrul unui program flexibil.

Avocatilor cu experienta in profesie de 2-5 ani le oferim un plan de dezvoltare a carierei precum si diferite variante de parteneriat pe clienti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram